Teamtoernooi 28 april

Op 28 april organiseren we een teamtoernooi. In dezelfde vorm als het ITT, maar op iets kleinere schaal. Er is in totaal ruimte voor 32 teams, dus zo’n 64 deelnemers. Voor het toernooi kun je je hier opgeven.

Tijdens het toernooi speel je in totaal 6 enkels en 6 dubbels. Iedereen speelt dus evenveel wedstrijden. We beginnen om 10uur en spelen de eerste poule tot ongeveer 13:00h. Een korte lunchpauze waarna we de tweede poule spelen van 13:30h tot 16:30h. Vervolgens volgt de prijsuitreiking, kan iedereen zich even opfrissen en kan iedereen ongezellig doen en naar huis gaan, of mee gaan naar Community Café Hubble. (600 meter vanaf het sportcentrum)

Bij Hubble kunnen we voor €7,50 lasagne aanbieden (vlees of vegetarisch) en een drankje. Overige consumpties zijn voor €1,50 te bestellen. Ook ouders/begeleiders kunnen uiteraard mee eten, geef dit even aan bij de opmerkingen bij de inschrijving.

Als je interesse hebt, geef je dan snel op voor dit toernooi. Als je wil gaan studeren in Eindhoven, zie je meteen hoe het er op de TU/e aan toe gaat. Je kunt je als team opgeven (max 3 spelers) of individueel, dan koppelen wij je aan een teamgenoot.

Graag zien we je op zaterdag 28 april!