Word lid

E.S.T.T.V. TAVERES heeft zowel leden als donateurs. Als lid kun je deelnemen aan de trainingen, competitie, toernooien, activiteiten en kun je je tafeltennis materialen met korting kopen via ons. Je hebt je €15,- dus zo terug verdiend! Daarnaast kunnen leden ook gebruik maken van onze competitietafels, welke veel makkelijk op te zetten zijn en van goede kwaliteit.

Ben je geïnteresseerd om als student te gaan tafeltennissen, kun je altijd contact met ons opnemen of bezoek gewoon eens vrijblijvend een training om te kijken of TAVERES iets is om jouw studententijd mee door te komen. Je kunt 3 trainingen gratis bijwonen, waarna we je vragen om lid te worden.

Naast de jaarlijkse contributie dien je ook in het bezit te zijn van een sportkaart om trainingen te kunnen bezoeken die plaatsvinden in het Studenten Sportcentrum. De kosten van een sportkaart bedragen ongeveer €88,- per jaar waarmee men onbeperkt gebruik kan maken van de faciliteiten van het Studenten Sportcentrum. Meer informatie over de sportkaart is hier te vinden.

Administratie

Als je lid wil worden, vul dan het formulier hieronder in. Onze penningmeester neemt dat contact met je op.


MVAnders


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee

Ja, ik wil lid worden van E.S.T.T.V. TAVERES, ik word opgenomen in de maillijst en ben bekend met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement zoals vermeld in de footer van de website.