Word lid

E.S.T.T.V. TAVERES heeft zowel leden als donateurs. Als lid kun je deelnemen aan de trainingen, competitie, toernooien, activiteiten en kun je je tafeltennis materialen met korting kopen via ons. DE kosten voor de contributie zijn €15.

Ben je geïnteresseerd om als student aan de TU/e, Fontys Hogeschool of Design Academy te gaan tafeltennissen? Neem dan contact met ons op of bezoek eens vrijblijvend een training om te kijken of TAVERES iets is om jouw studententijd mee door te komen. Je kunt 3 trainingen gratis bijwonen. Mocht dit bevallen en wil je door blijven trainen, dan vragen we je om lid te worden.

Naast de jaarlijkse contributie dien je ook in het bezit te zijn van een sportkaart om trainingen te kunnen bezoeken die plaatsvinden in het Studenten Sportcentrum. De kosten van een sportkaart bedragen ongeveer €90,- per jaar voor studenten, waarmee je onbeperkt gebruik kan maken van de faciliteiten van het Studenten Sportcentrum. Meer informatie over de sportkaart is hier te vinden.

Administratie

Als je lid wil worden, vul dan het formulier hieronder in. Onze penningmeester neemt dan contact met je op.


MVAnders


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee


JaNee

Ja, ik wil lid worden van E.S.T.T.V. TAVERES, ik word opgenomen in de maillijst en ben bekend met de statuten, het huishoudelijk reglement en het privacy statement zoals vermeld in de footer van de website.