Op zondag 7 oktober organiseerde MTTV ’72 uit Mierlo het Kersentoernooi. Voor onze vereniging deden Martijn de Clerck, Ilya Artsyman en Jeroen Weijts, en niet zonder resultaat! Voor Ilya was dit het eerste toernooi waaraan hij meedeed en hij eindigde op de 8e plaats in de B-poule, die gevuld was met tegenstanders die al meer ervaring hadden dan hij. Een knappe prestatie dus! Jeroen eindigde 2e, eveneens in de B-poule, door de troostfinale te winnen. Martijn haalde zelfs de finale in de A-poule, maar daar bleek de tegenstand te sterk en moets hij genoegen nemen met een toch nog mooie 2e plaats.

Voor de geïnteresseerden: meer foto’s van het toernooi zijn te vinden op de Facebookpagina van MTTV ’72!

Afbeelding kan het volgende bevatten: 3 mensen, lachende mensen, staande mensen en binnen  Afbeelding kan het volgende bevatten: 2 mensen, lachende mensen, zittende mensen en binnen